Despre noi

Home Best Decor se bazează pe aproape două decenii de experiență, având cunoștințe vaste în industria decorațiunilor. Pe parcursul a aproape 20 de ani, portofoliul nostru s-a exitins, adaugând în fiecare an noi clienți, colaborări cu dezvoltatori imobiliari, arhitecți și designeri de interior.

Achiziționând direct de la producători, putem să menținem prețuri competitive pe piață, astfel încât vă punem la dispoziție o gamă largă de produse de calitate în showroom-urile noastre, cu peste 500 de modele pe stoc.

Cu accent pe design, țesăturile, stilurile și imprimeurile materialelor noastre, transformă aspectul oricărei încăperi, oferind o variantă potrivită fiecărui buget. Deoarece fiecare casă este diferită, vă oferim opțiunea de a vă amenaja fereastrele atât cu perdele, cât și cu draperii. Cu ajutorul serviciului nostru pentru clienți, a calității produselor noastre, împreună cu posibilitatea de instalare si a prețurilor competitive, vă puteți baza pe gama noastră elegantă de perdele și draperii, realizate pe măsură, servicii susținute de aproape 20 de ani de experiență în industrie.

Experiența ne-a învățat că atenția la detalii și calitatea nu se demodează niciodata. Înțelegem că vă doriți lucruri frumoase, făcute corect – un pic de lux, în fiecare zi, pentru casa dumneavoastră.  Așadar, furnizăm cele mai frumoase țesături pentru a vă ajuta să creați interioare fabuloase.

Când am înființat Home Best Decor, în 2001, scopul nostru a fost să simplificăm conceptul de perdele și draperii la comandă. Așa ca am pastrat lucrurile simple, folosind țesături naturale pentru a crea perdele și draperii după cerințele si viziunea clienților noștri, ocupându-ne îndeaproape de fiecare detaliu, pentru un rezultat perfect.

La Home Best Decor ne plac lucrurile care durează. Iubim lucrurile care durează! Așadar, colaborăm numai cu producători și designeri care simt la fel, folosind cele mai fine țesături pentru a vă oferi un produs conceput pentru a rezista. Când ne punem numele pe ceva, puteți fi siguri că acesta este făcut ca să treacă testul timpului.

Pentru că, atunci când avem mai multă grijă pentru a ne asigura că totul este corect, veți putea să vă bucurați mai mult de alegerile făcute la Home Best Decor.